Senest nyt 2019

Senest nyt 2019

01. november25. maj
16. april10. april01 .april30. marts
23. marts


22. februar02. februar


07. Januar

Vi skriver nu november og jeg er nu godt i gang hos mine nye arbejdsplads Munck forsyningsledninger A/S. Jeg er ansat i Horsens. Det er en rigitgt god arbejdsplads. 


Nu er maj snart forbi, men det har været dejlig maj måned. Torben blev 60 den 08. maj og jeg den 20. maj. Den 17. maj holdt vi fest herhjemme og havde en utrolig dejlig dag.  Jeg arbejder hos Munck forsyningsledninger som Teknisk assistent, og der er jeg meget glad for at være.


I dag startet jeg hos Munck Forsyningsledninger A/S. Jeg fik en flot modtagelse, der er jeg sikker på  jeg blivever glad for at være :)


Jeg har nu været ved 2. samtale hos Munck forsyningledninger A/S og Plejen i Frederica. Venter nu på tilbagemedling fra samtalerne. 


Nu går det godt, i dag blev jeg ringet op af Munck Forsyningsledninger A/S om jeg kunne komme til 1. samtale på onsdag den 3. april. Og det er ikke en APRILSNAR


I går blev jeg ringet op af  Fredericia Komune - Plejen. Jeg skal til samtale den 09. April. Jeg glæder mig , og håber jeg får jobbet som plejemedhjælper, på et plejecentre eller i plejen. Det er en vikariat  fra 01. maj til 31. december.


Så har jeg søgt mit første freelance job.


Er nu godt i gang med jobsøgningen. Håber der snart er en virksomhed der har brug for mine kompetencer.


Så er jeg ledig og klar til nyt job. Alt har interesse.


Godt nyt år. Jeg er så heldig at fået nyt job forlænget det 31. januar.